20/7/09

Gemma

La Gemma era una nena molt mentidera. Ja en el moment en que va néixer va enganyar als metges fent veure que no respirava. Just quan l'anaven a reanimar va començar a plorar com una desconsolada. I si que hi ha gent que pot canviar al llarg de la seva vida, però es veu que a la Gemma li va agradar, això de fer patir a la gent. I com és lògic, com abans comences a fer una cosa abans la domines, així que als tres anys, la petita Gemma ja controlava els seus pares, el seu germà i els professors i companys de la guarderia.
No us sabria dir ben bé quin tipus de mentida deia, perquè aquesta història me la va explicar ella mateixa, i mai se sap quan et pots refiar d'una persona tan mentidera.
Ara fa un parell d'anys, ella ja en tenia setanta-tres, i en tota la seva vida mai havia tingut un sol amic, així que, sola i desesperada, va decidir suïcidar-se. No tenia ganes de viure. Però va comentre l'error d'enganyar la mort, i no la vida.
Així que ara viu en un centre psiquiàtric, tancada en una habitació de deu metres quadrats per mentidera compulsiva i per intent de suïcidi.
A poc a poc va entrant en una fase d'esquisofrènia profunda en la que, segons el doctor que la tracta, es va enganyant contínuament a ella mateixa.
L'únic del cert que sé jo, saps tu i sap el seu metge és que la Gemma ha estat sempre una persona molt mentidera.

2 comentaris:

Gaviooota ha dit...

Veig que has tornat a escriure!! :)

Laura ha dit...

mare de Déu senyor verge santíssima!!!

nena, d'on treus la inspiració?
jo amb prou feines arrenco quatre línies del teclat per escriure't aquí i vès per on, que tu semble quen siguis un pou sense fons.
JO EN VULL, JO LA BUSCOO!!

INSPIRACIÓÓO NO M'ABANDONIIIIIS!!!

em sento com el Sabina en la cançó "Oiga, Doctor" quan diu allò de oiga Dr, devuélvame mi depresión,
no ve que los amigos se apartan de mí?
dicen que no se puede consentir
esa sonrisa idiota;
Oiga, doctor,
que no escribo una nota
desde que soy feliz.


ajjajaa en fi, ja la buscaré en un altre moment, en una altra vida, juju :)

vaig a veure si rellegint els fastigosos textos d'una època fosca de la meva curta vida aconsegueixo despertar la musa xddd
Oiga, doctor,