11/7/10

El primer estiu de la golfa

(dijous 8)
Jugava a provocar els homes que passaven per davant de casa. Vestia la roba interior més luxosa que tenia i obria totes les finestres que donaven al carrer més cèntric del poble.
Durant aquell curs havien canviat moltes coses a la meva vida, i jo notava que ja no era la persona que sempre havia estat, i veia el món d'una forma nova, adonant-me, alhora, que el món també em veia a mi d'una altra manera.
Em vaig adonar, quan ja s'apropva l'estiu i la gent començava a desvestir-se, que encara que a mi el meu cos no m'agradés, sí que hi havia gent que l'admirava. Alguna cosa devia tenir. I quan, reflexionant, em vaig adonar que m'agradava sentir-me observada i desitjada, que això em feia sentir millor amb mi mateixa i em permetia, per un instant, augmentar el meu ego, vaig decidir passar l'estiu més calent fins el moment. I s'ha de dir que la temperatura acompanyava.
Així que, pràcticament despullada, quan a casa no hi havia ningú, em passejava per davant de les finestres obertes de manera que tot aquell qui volgués pogués parar a mirar-me.
Vaig poder observar que hi havia algunes persones que dia rere dia passaven més d'un cop per davant de casa. També vaig començar a classificar els homes per grau de timidesa, però mai en vaig tatxar a cap de depravat, al cap i a la fi era jo la porca que els provocava a consciència. Només quan un home dels que, per edat, podria haver estat el meu avi em mirava em sentia bruta i odiava la societat.
També s'ha de dir que no tot van ser floretes, el que em deia la gent del carrer. Alguna dona gran i alguna mare que passejava amb els seus fills em van arribar a cridar des de guarra fins a puta en més de cinc idiomes diferents.
Tot i així, de sexe no me'n va faltar ni un sol dia.

4 comentaris:

Àlex Gállego Casals ha dit...

Doncs ja està dit tot amb la última frase, com em putejaran igual, es indiferent l'estatut que hi hagi. i bueno, en quant als nacionalismes... ja ho va dir la Polla Records: "Un patriota, un idiota". Per cert, m'en alegro que per fí hagis trobat l'inspiració.

Igor ha dit...

Un text arriscat de debò. Valentia no et manca. La història és bona i la idea també, penso jo. Fins i tot podria ser més llarga.
Gaudint dels teus textos, de la seva força i originalitat.
Igor.

Anònim ha dit...

i aqui ve la gran pregunta: quanta part d'axio es veritat i quanta es mentida?
que cada escu pensi el que vulgui muajajaa

Marc

Carina ha dit...

... inútil xd!