28/5/08

el pànic de final de curs

què figura que t'has de posar a escriure a les 22:45h. mentres esperes que s'actualitzi el fotolog perquè funciona com una merda?
s'està mitja hora carregant i quan figura que ja ha d'estar.. error. i doncs? merda.
portes l'estrés de tota la setmana i la que encara ha de venir a sobre perquè hi ha examens examens examens. encara gràcies que no fem trimestrals ni globals! però collons! tots els examens els mateixos dies!
i doncs, on trobes el temps per començar a situar-te a l'estiu? on trobes temps per descansar? pots, digues, pots realment dormir? perquè jo no.
la sensació que tens quan morta de son et fiques dins el llit però no aconsegueixes dormir. res. hores desperta perdent la son. és el pitjor moment del dia. anar a dormir sabent que no dormiràs. perquè tens masses coses al cap. i necessites descansar. necessites les vacances i les vols ja. ara! vacances, per favor.
desconectar de tot el que et preocupa. deixar d'estudiar. deixar de fer examens durant uns mesos. descansar! perquè no fem més curt el curs? amb prou feines queden tres setmanes de classes i s'estan fent eternes. perquè mai acaben. perquè hi ha massa feina. massa feina!
és terrible.
sentir-se completament insegura perquè t'estàs jugant les notes, collons. i cadascú mira cap a casa seva. escombra la merda cap als altres. vols un exemple? els professors, que els dius que el dimarts el tens ple d'examens i d'exposicions i els hi regalima el rabo de tant suar!
dimarts: el pitjor dia de la setmana. està ple d'assignatures repugnantment amargants! i si a sobre la meitat de les classes d'aquell dia estan en examen, o amb exposició el dia es fa pitjor. nervis nervis nervis! terrible.
però dona! pensa que quan passi aquell dia ja estarà tot! doncs no! encara en faltaran un quants, i tant! encara quedaran uns dies, i mentrestant has de preparar el treball de plàstica, que te l'has de currar molt; has de preparar l'exposició oral del treball de música, has de, has de!!
no,
puc,
més.

2 comentaris:

Laura ha dit...

fuàh tia, ho sento, u_u
no m'he pogut passar ni per el meu aquests últims dies...

bff..
M'HE LLEGIT EL CONTE DE LA NENA.

m'encanta.
i es veritat, tens tota la raó. de petita era capaç d'inventar-me uns contes fantàstics, que no s'acabaven mai.
però ara sempre tenen un to tètric, no ho sé, ja no m'agraden tan...

t'estimo,.

visca l'estrés :)

Cbool ha dit...

Tots estem igual, quan arribin les vacances, abans d'una bona festa, dormiré el que no he dormit en tot el curs.


Queda poc, queda poc!