6/10/10

Apunts de literatura catalana

La T. té un sentit molt pràctic de la vida. Li diu a Maria Rosa que copiï els apunts de la Paula, perquè tinc tanta son que no m'entero de res del que diu aquest senyor... Se m'estan tancant els ulls...
En Quirze serveix com a confident de Maria Rosa. És bàsic per entendre les relacions del matrimoni amb T. com per entendre a M. Rosa.
Acabo la classe d'avui dient un seguit d'incongruències i esforçant-me al màxim perquè els meus alumnes s'adormin i puguin, d'eixa forma, odiar-me eternament.
Cabòries, bojeria, mare de Déu senyor, desvariejo!!
M. Rosa està com una puta cabra! Ho diu el metge! El rector se la vol agenciar, per això li diu que es casi amb Marçal, perquè sap que aquest té disfunció erèctil, així que Maria Rosa anirà necessitada i acudirà a ell. Li vol fotre un bombo a la tia! Així la deixa ben contenta i es pot dedicar "a fer coses de dones". Puto Guimerà, que masclista era!
Quirze és estèril. Amb això podem concloure que Guimerà tenia un fort complex sexual, i això es reflecteix clarament en l'obra.


(amb tots els respectes a Àngel Guimerà, aquesta història no està basada en fets reals i no pretén res més que burlar-se de les productives classes de literatura catalana.)