6/10/10

Potser serà només una nena

Avui en dia, a excepció d'un molt reduït nombre, tots els pares i mares del món desitgen allò que serà millor per als seus fills. Evidentment, dependrà dequines siguin les prioritats d'aquests el que creguin que és més indicat per a l'educació dels nens.
Quan una parella va a l'hospital i els diuen: "serà una nena", il·lusionats, normalment, comencen a imaginar quin tipus de vida tindrà la petitona un cop hagi nascut.
Algunes famílies li compraran roba de color rosa de totes les mides, per si neix o més gran, i després començaran a pensar a quina escola anirà, quines activitats extraescolars farà, a quina acadèmia de dansa l'apuntaran i quants instruments sabrà tocar quan tingui nou anys.
Altres famílies es plantejaran un futur de fama per a la seva nena, perquè pugui fer tot el que la seva mare no va poder fer i perquè sigui la noia més preciosa i feliç del món.
Però també hi haurà famílies que s'adonaran que l'essencial no és quantes coses volen que la petita pugui fer o tenir, sinó que estan a punt de donar vida a una nena, i que el que importa és que aquesta pugui gaudir d'una bona educació i, sobretot, de l'amor dels seus pares.

2 comentaris:

Àlex Gállego Casals ha dit...

Bueno, si em permets una crítica, et diré que no m'ha agradat del tot, encara que està correctament escrit, potser m'ha semblat un desenvolupament massa plà, tenint en compte al que ens tens acostumats. Una última reflexió, pròpia, que em fa dubtar... ¿Segur que només és tracta d'una nena...?
Y com últimament, et deixo una cançó...

http://www.youtube.com/watch?v=fBYZkBLVFPQ&feature=related

Àlex Gállego Casals ha dit...

Doncs si que t'he entes, no pretenia dirte que estava malament, només que, tot i les dificultats que també hi han en altres casos, aquest text no t'havia sortit tan bé com normalment. Per cert, no tens res de que diculparte, així que estas perdonada. Cuida't, o no.

http://www.youtube.com/watch?v=oHowqKYSXNI