21/9/11

SuperHeavy arriba tard a la cita de publicació

El passat dimarts 20 de setembre havia de sortir a la venta la nova joia d'A&B records. Després de dos mesos amb un únic single, Miracle Worker, creant grans expectacions arreu del món i captant nous públics molt diversos, no s'han pogut trobar exemplars del nou CD "SuperHeavy", del grup musical que porta el mateix nom.

"portada del CD SuperHeavy"

Sembla que la productora ha tingut problemes amb la publicació d'aquest nou article tan esperat, provocant que es retardés tota l'activitat comercial que s'havia de dur a terme. Els CD's no han arribat a les botigues quan tocava, de manera que les llistes de reserva a les botigues han crescut notableblement.
Alguns consumidors opinen que es tracta d'una estratègia comercial: "Com més dies trigui en sortir a la venta més expectació es crearà", sentim en una botiga de Barcelona.
Mentrestant, es pot accedir a la música de SuperHeavy mitjançant iTunes, que ja disposa tant de la versió normal com de l'edició "deluxe" del CD a la seva botiga.

Les cançons de SuperHeavy en general no deixen indiferent a ningú. La barreja d'estils i personalitats que s'han ajuntat per crear aquest nou projecte unifica sectors ben diversos. Només cal donar els noms dels membres d'aquest grup per fer-ho evident: Mick Jagger, cantant dels mítics Rolling Stones; Damian Marley, seguint els passos del seu pare dins el món de la música; Joss Stone, la veu femenina del grup, amb arrels estilístiques del soul, R&B i blues; Dave Stewart, membre dels Eurythmics; i, finalment, A. R. Rahman, músic indi que ha posat música a diverses pel·lícules, destacant a Slumdog Millionaire.

Tot i el retard en la publicació, el CD apareixerà a les botigues durant els pròxims dies.