4/9/11

No donaré detalls

He estat tota la nit donant voltes al llit. Però no ha sigut com les altres vegades, quan tinc insomni i em costa dormir. Ha sigut molt diferent, molt intens i estrany a la vegada. No sé quanta estona ha passat abans que me n'adonés, però puc assegurar que mentrestant ha estat - no sabria dir si un somni- eròtic i molt excitant.
Tenia els llençols agafant-me per tot el cos. M'abraçaven amb força i m'obligaven a moure'm fent-me excitar inexplicablement, tenint en compte la stuació... Suposo que tot plegat ha fet que et sentís al meu costat, a sobre meu, a sota...
En algun moment, no sé quina hora devia ser, he començat a prendre consciència de la situació. He obert els ulls i he pensat en tu, que estaves al meu costat, acariciant-me. Però de sobte ho havies deixat de fer, i tots dos dormíem al teu sofà, amb tots els llums apagats, en l'absoluta penombra. Per un moment m'ha envaït el pànic. Jo havia d'estar dormint a casa meva, t'ho havia dit moltes vegades! I si es despertaven els meus pares i veien que no hi era?
Amb tot això el cor m'anava a mil per hora i m'estava posant molt nerviosa. Sort que aquesta sensació ha durat poc i m'he adonat d'on estava realment: a casa meva, a la meva habitació, entre els llençols del meu llit. Immediatament he intentat tornar al teu costat, perquè volia que aquella fantasia tan intensa continués però, com em passa amb tots els somnis, un cop em desperto ja no hi puc tornar.

2 comentaris:

Laura ha dit...

ho sé, petita, sé que enyores les meves carícies ;)

Carina ha dit...

va tenir un punt massa eròtic com per ser amb tu, el somni, però sí que t'enyoro, igualment :)