19/6/08

una puta trucada

avui tibidabo, ha sigut genial :) però collons, massa gent! hi anirem un dia que no hi hagi ningú, per favor!
i després l'examen d'anglès oral. ja està. he parlat i he marxat. au, ara a esperar les notes!

una puta trucada

i jo que creia, que el món era un lloc bonic.. i em vas trucar. perquè? perquè em vas trucar? i ara el món és una merda. res no val el que havia valgut. res no es fa estimar tant com abans. com abans de que em truquéssis.
em vas esborrar tots els bons records. em vas obligar a sentir-me buida. i, finalment, em vaig perdre en un lloc que ningú sap què és. 
no em conec a mi mateixa. no tincuna vida pròpia. depenc dels altres. de si em volen o no; de si m'estimen o no; de si em cuiden o no; de si em presten atenció; de si s'obliden de mi, o no. depenc de tantes coses.. de tot, excepte del què vull. a ningú li importa com em sento. simplement sóc una càrrega més per la gent que m'envolta, o que no m'envolta. existeixo, però sóc inexistent. per què ningú m'abraça? abans m'abraçaven! abans m'abraçaves.. 
però em vas trucar, i vaig perdre la vida. vaig cridar. recordes, que vaig cridar? com oblidar-ho, eh! doncs mira, estic convençuda de què ho has fet. no crec que et sentis culpable pel què em vas fer. no, tu no. tu ja m'has oblidat. em vas trucar i minuts després vaig desaparèixer de la teva vida per sempre. i de la vida de tothom.
i ara el meu cervell no funciona, i m'he quedat atrapada en algun lloc. i aquesta gent.. aquesta gent que em visiten de tan en quant.. és que no ho entenc.. jo els pregunto què em passa, però no saben res. alguna cosa tinc, que no em deixa pensar. alguna cosa tinc que no em deixa mai en pauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

pip pip pip pip ----_-----_---_-_-________________________________________________________________________________________________________mira, m'ha sortit un conte lleig! :)