- 2 ous
- 1 got de llet freda
- 1 cullerada d’oli
- 3 cullerades de sucre
- 200 grams de farina
- 1 pessic de sal
- 3 cullerades petites de llevat en pols
Per acompanyar-les:
- Mel
- 250 grams de nata muntada
- 150 grams de xocolata
- 1 got de nata líquida
ESTRIS
- 2 bols
- 1 cullerot
- 1 cullera de sopa
- 1 cullera petita
- 1 batedora
- 1 paella antiadherent
- 1 pala antiadherent
- 1 safata
PREPARACIÓ
Agafa la farina, la sal, el sucre i el llevat en pols, fica-ho dins d’un bol i barreja-ho tot. Després afegeix la llet, els ous i l’oli i ho tornes a barrejar tot amb la batedora. Una vegada estigui ben mesclat deixa-ho reposar durant uns 30 minuts.
Per fer les tortitas a la paella demana l’ajut d’una persona gran. Escalfa la paella, no cal posar-li oli. Després omple el cullerot amb la mescla del bol i deixa-la caure sobre de la paella. Fes-ho fins que s’acabi la mescla. Quan vegis que la tortita es comença a posar daurada agafa la pala i dóna-li la volta. A mida que es van fent, deixa-les en una safata.
Per servir-les es poden acompanyar amb mel, nata, o xocolata. Per fer la xocolata, només has de fondre els 150 grams de xocolata amb la nata líquida, en un bol, durant 1 minut i mig al microones. I les tortitas ja estan fetes!!! No estan per llepar-se els dits a qualsevol hora?????
l'impúdic arc del teu cos nu,
però amor t'estimo encara més i sempre, més i sempre,
sabent-te esclau de la tendresa...
2 comentaris:
Ai! si no fos, per la tendresa..
Però... no s'assemblen a les crêpes?
[Que vagi bé per Galícia! :D]
Publica un comentari a l'entrada