20/7/09

Luca

Luca era una adolescent molt problemàtica. Es passava tot el dia sortint amb una gent que no li convenia. Era un grup de nois i noies que l'únic que sabien fer era anar en contra de la llei i practicar el bandalisme violent. Així que Luca tenia una fitxa policial força completa que anava des del robatori de botigues fins a l'atracament a mà armada.
És de suposar que les coses a casa seva no anaven massa bé. Es deia que el seu pare abusava sexualment d'ella i la seva germana petita, i també que era el responsable de la mort de la seva mare. Però no hi havia proves concluents que l'acusesin.
Luca havia perdut la virginitat als deu anys i, segons es deia, tenia el récord d'homes amb qui s'havia ficat al llit de tot el seu barri.
Tot i així, Luca era una noia molt intel·ligent; ens podríem atrevir a dir, fins i tot, que era superdotada. Però ja se sap que passa quan qualitats com aquestes no s'exploten suficientment...
Així que, poc a poc, mentre Luca pensava que portava una vida fabulosa, en realitat s'anava endinsant cada vegada més en les drogues i l'amargura.
Luca va créixer sense estudis i mai va aconseguir una feina digna. Va traficar amb drogues fins als vint-i-sis anys i, finalment, va morir de sobredosis d'heroïna.