20/9/09

Sentits

Vaig respirar un cop més i em vaig deixar endur per mil olors que omplien l'ample carrer. Vaig començar a córrer amb els ulls tancats, topant amb tot el que no veia. Al cap d'uns minuts, quan vaig notar la seva presència, vaig obrir els ulls per buscar-lo.
Coneixia la seva cara, el seu perfum, la seva roba...
I el vaig veure. Com sempre, amb aquella cara arrogant que tan m'agradava i aquell somriure burleta que m'hipnotitzava.
Ell. Acariciant les parets amb suavitat, amb els ulls tancats, sentint cada milímetre de pedra freda sota les seves mans. Una imatge curiosa, si no el coneixies.
Com sempre, em vaig posar davant seu i vaig tancar els ulls, imitant aquell moviment elegant que el caracteritzava. Quan ens vam trobar vaig sentir com somreia i el vaig imitar. Vaig aixecar les mans per acariciar-li la cara, em va rodejar per la cintura, apropant-me al seu cos, ens vam fer un petó i vam creuar els nostres camins, un dia més.

3 comentaris:

Cbool ha dit...

Ei Carina! Doncs el bloc el tinc per recopilar tot de ximpleries que tinc perdudes per l'ordinador, així sé que no les perdré :)

Uf, doncs jo... No sé què dir-te, realment :| Tot com sempre, quan veus la llum tornes a caure i quan caus mica en mica te'n surts... Ara podriem dir que estic en un punt mig xDDD

Tinc ganes de veure't :) Connecta't i parlem!

Gaviooota ha dit...

jo també voto a favor que et connectis :)

un petó

Anònim ha dit...

Que macuu carinaa!:)
Has de posar el de catalaa! el famos 9,7 i el meu REPEEIXX!
Aixii podree veureee la diferenciaa
hahahha:)


Carla.