14/3/10

Discurs buit de contingut

Hi ha una manera molt senzilla de caure bé a la gent i estar sempre envoltat de persones fascinades pel teu caràcter i personalitat. Consisteix en fer allò que fa la majoria pensant-te que ets únic i inimitable. Evidentment, la base de tot això està en l’aparença: els talons més alts, sofisticats i, aparentment, més cars. Et fiques a tothom a la butxaca si saps quina roba és la més indicada d’aquesta temporada.

Hi ha un altre punt a tenir en compte, en aquest procés. A part de l’aspecte físic molt ben cuidat, tothom sap que l’important es troba a l’interior, per això cal fer ostentació del nivell intel·lectual que es posseeix emprant els mots més enriquidors i complexos del nostre diccionari sense massa miraments en el significat d’aquests; només cal mostrar-se convençut del que es diu. Al cap i a la fi, tu saps que en qüestions d’intel·ligència i maduresa els passes la mà per la cara a tots. Només necessites que ells se sentin sotmesos a tu i siguin il·luminats per la convicció consegüent.

Un cop fins i tot tu t’has cregut les paraules que ets incapaç d’entendre només et falta donar a entendre que centres la vida en uns ideals i exposar-los sense necessitat d’elaborar-los en excés, tan sols amb el típic discurs buit de contingut pots deixar els qui t’envolten impressionats.

És simple i, pel que sembla, força eficaç. Si no, la societat no tindria el cutis en tan bon estat, no?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

pretty sure ur the best.

Paula ha dit...

Sempre dones en el clau :)

Gaviooota ha dit...

Totalment d'acord amb tu, quina merda de societat!

Àlex Gállego Casals ha dit...

Potser hauria de donarme per al.ludit, "Consisteix en fer allò que fa la majoria pensant-te que ets únic i inimitable.", encara que a mi no em funciona del tot bé, encara que és el normal, jo mai porto " els talons més alts, sofisticats i, aparentment, més cars.".

Poeta con Jeta/Culteranista Gongorino

Àlex Gállego Casals ha dit...

Carina, el 100% català me'l guardo, no crec que fos capaç de fer-ho prou bé, a part, prefereixo el castellà com a llengua. (matitzo abans de que em crucifiquis, només artisticament, ja que com saps sòc un poliglota orgullos de ser-ho).