4/9/11

Essencialment

Som, essencialment, àngels que van caure del cel i se'ls van trencar les ales, amb la cara absolutament desfigurada.
Vivim, essencialment, a l'interior d'unes capses amuntegades amb molt mal gust que reposen sobre un globus d'aire contaminat que un dia petarà.
Mengem, essencialment, tot el que la nostra força artificial ha aconseguit dominar. No ens estranyi que acabem sent tots caníbals algun dia.
Inventem, essencialment, mil-i-una mesures per adaptar-ho tot a la nostra alçada, i ens inventem el temps per poder arribar tard i nerviosos a tot arreu.
Escrivim, essencialment, allò que ens passa pel cap, sense reflexionar massa, fent veure que sabem molt quan, essencialment, sabem molt poc.
En essència, res del que declari avui hauria de ser pres literalment. De fet, ni tan sols hauria de ser llegit.

2 comentaris:

Igor ha dit...

...M'ha agradat molt això que inventem el temps. I també la construcció d'un món a la nostra mida, enlloc de adapatar-nos, nosaltres, petits sapiens.
Salut.
Això del temps... És veritat!

Àlex Gállego Casals ha dit...

Essencialment... no estic d'acord amb això de que no ha de ser llegit... Qualsevol cosa que sigui escrita està intrinsecament feta per a ser llegida, i en cas de no aconseguir-se, queda incompleta indefinidament... i aleshores és quan la tinta plora i tot el que has escrit al paper es difumina.

Cuida't

http://www.youtube.com/watch?v=HdcSdNgCcxU