1/10/11

Públic escàs a les Festes Alternatives de Sarrià

Els concerts del passat divendres 30 d'octubre al vespre es van veure marcats pel poc èxit d'assistència a la plaça Cilici i Pellicer del barri barceloní de Sarrià. L'organització dels dies previs indicava que l'horari de concerts seria de 21h a mitjanit. Tenint en compte que començaven molt d'hora, per ser unes festes de barri, i que la previsió era que acabessin a les 12h de la nit, els tres primers grups en tocar van tenir un públic molt escàs: Mad Skauts, Bumpie Band i Blow'n Make Bottles. En canvi, Ebri Knight, els últims en sortir a l'escenari i, alhora, els que tenen major reputació entre el poble català, van omplir la plaça de gent.

L'horari que en principi havien de tenir els concerts (de 21h a 0:00h) estava publicat a les xarxes socials des de feia dies, i va provocar força decepció entre el públic potencial, que en gran part va optar per anar a les Festes de les Corts. Tot i així, a última hora es va saber que els concerts de les Festes Alternatives de Sarrià podrien acabar a les 2:30h de la matinada. D'aquesta manera, els últims grups de música en tocar van gaudir de més temps a dalt de l'escenari.

Els concerts van estar marcats, deixant de banda l'escàs públic i els horaris, pels problemes ocasionats pel tècnic de so; entre d'altres, micròfons que no van sonar en tota la nit i el volum descontrolat i estrident.

2 comentaris:

Àlex Gállego Casals ha dit...

Constructivament (potser ho has escrit cenyint-te a algún prototip de text, no ho sé), potser,hagués afegit més interès al text un anàlisi més profund de perqué van tenir un public escás, una crónica del concert més pensada en descriure la música que no en descriure la escassetat del públic, o en si és casualitat que les festes alternatives de SARRIÀ no tinguin èxit, o si és casualitat que se celebrin a sarrià. Per qué, vaja, a mi m'ha semblat una mica sosso el text (ja saps que ho dic amb tot el meu respecte)

http://www.youtube.com/watch?v=PRhHYEQgyLk

Carina ha dit...

xddd gràcies. no, si probablement tens tota la raó del món, però és que no es tracta d'una crònica, ni d'un text d'opinió ni res... és una notícia. havia d'itentar ser objectiva, per tant no em puc emocionar i explicar mil coses sobre la música.
:)