9/4/11

Escriure amb la ment en trànsit, una experiència increible

Es va repassar el perfil de la cara suaument amb el dit índex mentre s'observava de reüll al mirall.

Era perfecta. Les proporcions perfectes, la pell perfecta, dolça... Els ulls li brillaven d'emoció; Cada vegada que es mirava al mirall es veia més preciosa.
Havia trobat l'amor en ella mateixa i el seu cor egoista mai seria capaç d'estimar a ningú més. Necessitava la seva bellesa com l'aire, inclús més; necessitava la seva bellesa per poder respirar.

Va recordar aquell dia en què se li havia trencat el mirall en milions de trossets. La desesperació en adonar-se que no es podia veure. Durant hores havia intentat arreglar-lo per acabar amb una terrible reconstrucció que li deformava el rostre i les mans tallades, plenes de sang que rajava tacant el terra del bany.

Sense la seva bellesa, el seu perfil perfecte, no era ningú.
Es va vestir lentament repassant cada milímetre perfecte del seu cos.
Va sortir al carrer amb els pensaments a la lluna. No veia res, no sentia res... Només la perfecció del seu cos.

L'amor perfecte. L'amor que mai li fallaria.

4 comentaris:

Àlex Gállego Casals ha dit...

Sempre és curiós l'amor d'un mirall, d'un reflex insubsituible.
El títol, també és curiós, per no parlar del "inclús" que esberla i esquerda la bellesa absoluta del reflex.
Els temps en passat em fan pensar que o el mirall, trencat, s'ha endut la bellesa, o que aquesta ratlla tant el obsessiu que ja no ho és tant.
Breument, m'ha agradat.

http://www.youtube.com/watch?v=DNbD1JIH344

Carina ha dit...

i què li passa a l'inclús ?? per què no t'agrada t.t...?

Àlex Gállego Casals ha dit...

És només una opinió, que consti, pero, em sembla que l' "inclús", es una esquerda al mirall, una arruga d'amargor a la pell, o una cana al cabell. No sé, el text esta molt bé, a mi m'ha agradat, pero l'"inclús" allá al mig, l'espatlla, potser un "fins i tot", o alguna altre fòrmula, pero es que un "inclus", en un text que despren aquella bellesa, no m'agrada gens (espero que no et prenguis malament la crítica, que com totes, sòn vanes).

http://www.youtube.com/watch?v=o7ufSCOyOz0&feature=related

Carina ha dit...

no home no xd tota crítica (constructiva) és ben rebuda... nose què dir-te per això.. vull dir, que al cap i a la fi vaig escriure el text sense amb prou feines pensar.. així que va sortir com espontàniament.. quan el vaig passar a l'ordinador no recordava algunes de les coses que havia escrit.. va ser estrany..